«Sexduïts i sexduïdes», el monogràfic literari a cura de Lluís Roda del Llibret de la Falla Corea de Gandia 2014 serà presentat a Ca Revolta amb lectura de relats i poemes pels autors i autores el pròxim divendres 28 de febrer a les 19.30 hores
Així, divendres 28, a les 19.30 h, a Ca Revolta hi llegiran poemes i microrelats molts dels autors que han participat en el monogràfic, entre els quals s’hi troben els poetes d’El Pont Susanna Lliberós i Josep Porcar. Per ordre alfabètic: Manel Alonso, Lluís Alpera, Mari Carme Arnau, Josep Ballester, Pere Bessó, Núria Cadenes, Esperança Camps, Mercè Climent, Josep Franco, Marisol González, Joan Josep Gregori i Berenguer, Ramon Guillem, Manel Joan i Arinyó, Estel Julià, Susanna Lliberós, Vicenta Llorca, Anna Moner, Octavi Monsonís, Joan Olivares, Emili Piera, Josep Porcar, Begonya Pozo, Eduard Ramírez, Isabel Robles, Lluís Roda, Josep Lluís Roig, Rosa Roig, Mari Carmen Sáez, Encarna Sant-Celoni i Pau Sif. Jaume Pérez Montaner llegirà la col·laboració de Montse Anfruns.
Cal fer menció de la resta d’autors que també han escrit en el monogràfic i que, per diverses circumstàncies, no hi seran presents divendres 28: Francesc Bononad, Manolo Boronat, Christelle Enguix, Maria Fullana, Isabel Garcia i Canet, Marc Granell, Josep Igual, Josefina Llauradó, Josep Lozano, Joan-Carles Martí i Casanova, Dolors Miquel, Pasqual Molina, Eusebi Morales, Vinyet Panyella, Teresa Pascual, Ramon Ramon, Pasqual Sanchis, Sergi Torró, Pepa Úbeda, Francesc Viadel i Júlia Zabala. Així mateix, cal destacar que el monogràfic compta amb una portada del pintor alcoià Antoni Miró. El disseny gràfic i la maquetació són de Mister Lessmore.
.La premsa ha començat a fer-se’n ressó. La comissió de la Falla Corea de Gandia ha apostat sempre per l’elaboració d’uns llibrets que, junt amb les seccions pròpies d’aquestes publicacions, s’amplia per donar cabuda als articles d’opinió, de recerca històrica o a un monogràfic literari que reuneix alguns dels escriptors més reconeguts del moment. En conjunt, les seues edicions, tant pel que fa al disseny com per la qualitat dels continguts, esdevenen, any rere any, un goig per als sentits, que els converteix en peces insòlites dins del panorama faller.
Per la seua banda, Ca Revolta, inaugurat l’any 2000 és, a hores d’ara, un espai amb una intensa activitat que pretén oferir una projecció innovadora, amb un segell propi, a l’hora d’abordar la intervenció social i cultural. L’any 2007 inicià una programació literària estable, sota el títol de “Poesia per la revolta”, que ha acomplert un paper essencial en la difusió de la poesia en català a la ciutat de València, prenent el relleu d’altres tertúlies històriques com “La forest d’Arana”, que també tenia lloc al barri del Carme/Velluters.